اهالی اسفدن

مطالب سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

اهالی اسفدن

مطالب سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

نمی‌شود با ایران جنگید/ احتمال کاهش تنش‌های ایران و آمریکا

«تحریم های بیشتر آمریکا کارآیی ندارد و نمی تواند تغییری در عملکرد ایران ایجاد کند و جنگ مستقیم نیز غیرممکن به نظر می رسد ...»

به گزار سرویس سیاسی جام نیـوز، پایگاه اطلاع رسانی شبکه راشاتودی (RT) از احتمال کاهش تنش های ایران و آمریکا به واسطه دیدار پوتین با ترامپ خبر داد.

راشاتودی نوشت: ممکن است تنش های ایجاد شده بین آمریکا و ایران درخلال دیدار پوتین با ترامپ خنثی شود

 به نوشته راشاتودی، تحریم های بیشتر آمریکا کارآیی ندارد و نمی تواند تغییری در عملکرد ایران ایجاد کند و جنگ مستقیم نیز غیرممکن به نظر می رسد اما  ممکن است وضعیت بوجود آمده در اثر دیدار و مذاکرات پوتین با ترامپ بهبود یابد

در ادامه این گزارش با اشاره به پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی ایران آمده است: صدها هزار نفر از مردم در شهرهای سراسر ایران راهپیمایی کرده و سالروز انقلاب 1979 را گرامی داشتند؛ انقلابی که پادشاهی تحت حمایت آمریکا در این کشور را به زیر کشید و موجب تاسیس جمهوری اسلامی در ایران

راشاتودی افزود: البته در این راهپمایی همه بنرها و پرچم ها درباره ایران نبود بلکه تصاویر زیادی نیز در اعتراض به ترامپ و پرچم آمریکا دیده می شد چراکه احساسات ضدآمریکایی با اقدامات ترامپ علیه تهران، افزایش یافته است.

عقب نشینی قابل توجه ترامپ/ نامه محرمانه‌ای که به رهبر ایران ارسال شد

«هیچ کس باور نمی کرد که ترامپ در کمتر از یک ماه از ورود رسمی به کاخ سفید به عنوان رییس جمهور آمریکا سیاست هایی بر خلاف باراک اوباما درباره ایران اتخاذ کند.»

 به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روزنامه اماراتی "الاتحاد" نوشت: «هیچ کس باور نمی کرد که ترامپ در کمتر از یک ماه از ورود رسمی به کاخ سفید به عنوان رییس جمهور آمریکا سیاست هایی بر خلاف باراک اوباما درباره ایران اتخاذ کند.»

 

این روزنامه افزود: «نامه محرمانه ای که به رهبر ایران ارسال شد و اوباما از طریق آن چراغ سبز به تهران نشان داد تا وارد مذاکره هسته ای شود، اینک اثر خود را از دست داد و ترامپ دیگر تعارف با ایران ندارد و به خاطر سیاست های تند ایران این کشور را با تحریم هایی مواجه کرد.»

 

الاتحاد در ادامه نوشت: «ترامپ در حالی وارد کاخ سفید شد که از همه سیاست های اوباما در کاهش دادن تنش ها با ایران عقب نشینی قابل توجهی کرد و ایران را تحت نظر قرار داد و به این کشور درباره بازی با آتش هشدار داد.»

بیماری هایی که در 50سالگی به سراغ آدم می آید

 ک واقعیت ناامیدکننده است که با بالارفتن سن، همواره احتمال بروز دردها و ناراحتی های جسمی و اغلب بیماری ها افزایش می یابد. و در حالی که دوران سالمندی، پرمخاطره ترین سال ها هستند، خاموش کردن شمع های کیک تولد 50 سالگی شما، حاکی از آن است که خطر بروز مسایل و مشکلات مهم سلامتی در شما افزایش یافته است.

به گزارش ایران، این یک واقعیت ناامیدکننده است که با بالارفتن سن، همواره احتمال بروز دردها و ناراحتی های جسمی و اغلب بیماری ها افزایش می یابد. و در حالی که دوران سالمندی، پرمخاطره ترین سال ها هستند، خاموش کردن شمع های کیک تولد 50 سالگی شما، حاکی از آن است که خطر بروز مسایل و مشکلات مهم سلامتی در شما افزایش یافته است.
 
به ویژه برای بانوان که بدن شان در دوران یائسگی در حال تغییر و تحول است و این زمانی است که در آن اغلب، تغییرات جسمی و مسایل و مشکلات مربوط به سلامتی نمایان می شوند.
 
اما خبر خوب در این خصوص، آن است که تقریبا برای هر نوع بیماری که در زیر بیان شده است، دنبال نمودن یک برنامه و رژیم غذایی سالم و انجام حرکات و تمرینات ورزشی بطور مرتب و منظم، می تواند خطر بروز آنها را در شما کاهش دهد و همچنین اگر از لحاظ سلامتی، بروز مسئله و مشکلی را در خود متوجه شدید، در این صورت، هر چه زودتر با پزشک تان مشورت نمایید. در اینجا، 7 مسئله و مشکل درخصوص سلامتی که ابتلا به آنها در حدود شصت سالگی بسیار شایع تر است، بیان شده است.

فشار خون بالاو بیماری های قلب و عروق
 
قلب شما در طول نیم قرن اول زندگی، همانند یک مترونوم (Metronome) تپیده است. اما همانطور که شما از دوران پیش یائسگی به دوران یائسگی عبور می کنید، میزان هورمون استروژن در بدن کاهش می یابد. تا قبل از این دوران، هورمون استروژن، میزان کلسترول خوب (HDL) را در بدن شما بالا و میزان کلسترول بد (LDL) را پایین نگه داشته است.
 
در دهه 50 سالگی، به دلیل به وجود آمدن تغییراتی در کلسترول، احتمال بروز مسایل و مشکلاتی درخصوص قلب و عروق و فشار خون، بسیار بیشتر از دهه 30 سالگی و 40 سالگی است.
ناراحتی ها و بیماری های لثه
 
با رسیدن به سن 50 سالگی، خطر بروز ناراحتی ها و بیماری های معمولی تا شدید لثه مضاعف می شود. علایم این بیماری، شامل بوی بد دهان که برطرف نمی شود، خونریزی لثه ها و حساس شدن آنها و احساس درد  هنگام جویدن غذا می باشد.
 
اگر ناراحتی ها و بیماری های لثه درمان نشوند، در این صورت، حتی ممکن است باعث از دست دادن دندان ها نیز گردند. درمان ناراحتی ها و بیماری های لثه، خطر بروز بیماری های قلبی، بیماری آرتریت و ورم مفاصل و مسایل و مشکلات جدی تر دیگر مربوط به سلامتی را کاهش می دهد.
 
محققان و پژوهشگران می گویند  التهاب ایجادشده در اثر عدم درمان ناراحتی ها و مشکلات مربوط به لثه می تواند باعث بروز و یا بدترشدن مسایل و مشکلات خطرناک مربوط به سلامتی گردد.

استئو آرتریت (التهاب مفاصل، sitirhtraoetsO)
 
استئو آرتریت، شایع ترین نوع آرتریت بوده که در اثر از بین رفتن بافت غضروفی در مفاصل بروز می کند. احتمال مبتلا شدن به این عارضه در خانم ها، به ویژه بعد از سن 50 سالگی، بیشتر از آقایان است. استئو آرتریت در زانوها و مفصل ران ظاهر می شود

چاقی
 
تغییرات هورمونی و متابولیکی مربوط به دوران یائسگی، افزایش وزن را برای خانم ها در دهه 50سالگی، مسئله ساز می کند. به ویژه هنگامی که جمع شدن توده چربی در قسمت میانی بدن باشد. بزرگی شکم که بسیار خطرناک است، با بروز بیماری دیابت و سرطان ارتباط دارد. دهه 50 سالگی، دورانی است که باید در آن، تغییرات و نوسانات وزن را کنترل نمود.

بیماری نقرس
 
در گذشته، به عارضه نقرس، «بیماری افراد ثروتمند» اطلاق می شد، زیرا آن با مصرف بسیار زیاد گوشت در ارتباط است. این عارضه، همراه با درد ضربان دار و ورم می باشد که اغلب از شست پا شروع می شود. بیماری نقرس در اثر افزایش تدریجی اسید اوریک که معمولا به واسطه عملکرد ضعیف و نامناسب کلیه ها می باشد، بروز می کند. این عارضه، به احتمال زیاد در حدود تولد 50 سالگی شما رخ می دهد، به ویژه اگر وزن شما نیز در حال افزایش باشد.

سرطان تخمدان
 
در حالی که سرطان تخمدان می تواند در هر سنی رخ دهد، اما احتمال بروز آن در طی دهه 50 و 60 سالگی بیشتر است. علایم هشدار دهنده سرطان تخمدان، شامل بروز نفخ، احساس درد در ناحیه لگن و ضرورت ناگهانی به دفع ادرار می باشد. همچنین، خانم هایی که شروع اولین قاعدگی در آنها، قبل ازسن 12 سالگی بوده است و یا شروع دوران یائسگی در آنان بعد از 50 سالگی بوده است، در معرض خطر بیشتر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

ابتلا زودرس به بیماری آلزایمر
 
براساس گزارش منتشرشده از مایو کلینیک (Mayo Clinic)، در حالی که اغلب افراد مبتلا به اختلال حواس و فراموشی، در سنین بسیار بالا به این عارضه مبتلا می شوند، اما در حدود 5 درصد از افراد، علایم این بیماری را در دهه 50 سالگی و اوایل دهه 60 سالگی تجربه می کنند.
 
بروز زودرس بیماری آلزایمر با جهش ژنتیکی خاصی در ارتباط است، و بنابراین، ابتلا به این بیماری در بین خانواده ها ادامه پیدا می کند. اگر یکی از خویشاوندان شما،در سنین جوانی به بیماری آلزایمر دچار شده است، در این صورت، حتما پزشک خود را در این خصوص مطلع سازید تا سلامت مغزی شما را نیز تحت بررسی قرار دهد.

وزیر ارشاد: مصرف زیرزمینی موسیقی نداریم

سید رضا صالحی امیری عصر شنبه در حاشیه نشست با مسئولان مازندران درباره کنسرت گفت: موسیقی بخشی از فرهنگ و هنرتمدن سرزمین است و همیشه بوده و خواهد بود.

وی با بیان اینکه بخشی از مصرف فرهنگی ایران از گذشته تاکنون موسیقی بوده است تصریح کرد: موسیقی دارای مرز است و مرز آن در ایران، شرع و قانون و مقصود از شرع، فتوای مقام معظم رهبری است و وزارت ارشاد خود را مکلف می داند در چارچوب گفتمان مقام معظم رهبری حرکت کند.

صالحی امیری عنوان کرد: بیش از ۵۳ درصد مصرف موسیقی مربوط به صدا و سیما، ۲۵ درصد موسسات مجاز، ۲۱ درصد دانلو از سوی جوانان در شبکه های مجازی و کمتر از یک درصد موسیقی در ایران بصورت اجرای زنده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه وزارت ارشاد بیش از یکصد ماموریت را انجام می دهد گفت: حاشیه سازی درباره موسیقی یک بحث سیاسی و انحرافی است.

وی با تاکید بر اینکه رعایت قانون و شرع در آموزش های عام مهم است و عمل باید در چارچوب شرع و قانون باشد تصریح کرد: از هرگونه ولنگاری باید پرهیز کنیم.

صالحی امیری با عنوان اینکه در سه ماه گذشته هیچ مشکلی در هیچ جای کشور نداشتیم یادآور شد: زمین فرهنگ و ارشاد اسلامی زمین بازی سیاسی نمی شود و اقتدار این وزارتخانه حفظ می شود و ما معتقدیم باید با ثبات و آرامش کار شود.

وی عنوان کرد: در گذشته ۷۰ درصد مصرف موسیقی به دلیل سختگیری زیرزمینی شده بود ولی امروز مصرف موسیقی زیرزمینی نداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ما به نشاط و امید نیاز داریم گفت:همه اقدامات فرهنگی باید در قالب شرع و قانون باشد.

صالحی امیری در بخشی از سخنانش به جشنواره بین المللی فیلم فجر اشاره و اضافه کرد: امسال جشنواره فیلم و فجر در شان و تراز انقلاب اسلامی برگزار شد.