اهالی اسفدن

مطالب سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

اهالی اسفدن

مطالب سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی

وزیر دادگستری: ترویج معارف قرآن آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد...

بازدید حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادکستری از یکی از کارخانجات تولید مواد غذایی در استان البرز وزیر دادگستری با بیان اینکه قرآن برای هدایت و صلاح و پاکی زندگی است، اظهار کرد: هرچه بتوانیم فرهنگ قرآن و معارف قرآنی و عمل به قرآن را در جامعه ترویج دهیم، به سلامت اجتماعی و کاهش رذایل اخلاقی کمک کرده‌ایم.
حجت‌الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری در پاسخ به این سوال که نقش قرآن در کاهش جرم و جنایت به چه میزان است، اظهار کرد: قرآن برای هدایت و صلاح و پاکی زندگی است و هرچه بتوانیم فرهنگ قرآن و معارف قرآنی و عمل به قرآن را در جامعه ترویج دهیم، به سلامت اجتماعی و سلامت اخلاقی و کاهش رذایل اخلاقی و مفاسد کمک کرده‌ایم.

به گزارش نامه نیوز، وی قرآن کریم را بهترین راه و سریع‌ترین راه و موثرترین راه در سلامت جامعه خواند و گفت: خوشحالیم فرهنگ قرآن و حفظ قرآن در جامعه ما رشد قابل توجهی داشته است.

وزیر دادگستری در پاسخ به این سوال که زندانیان تا چه میزان از معارف قرآن بهره‌مند می‌شوند، اظهار کرد: در زندان‌ها امتیازاتی گذاشته شده است که اگر فردی به حفظ و تفسیر قرآن آشنایی داشته باشد و معارف قرآن را فراگیرد در آزادی او تخفیفاتیحاصل می‌شود؛ خوشبختانه فضای خوب و موثری در زندان‌ها بوجود آمده است و علاقه‌مندان معارف قرآن بسیار زیاد شده است و الحمدلله که در زندگی و سلامت آنها نیز تاثیرگذار بوده است.

رئیسی: فساد اداری زیبنده نظام ما نیست...

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: فساد اداری زیبنده نظام مقتدر اسلامی ما نیست و با اصلاح مدیریت می توان زندگی توام با کرامت را برای اعضای جامعه فراهم کرد.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم روستای فهرج یزد، اظهارداشت: فساد اداری زیبنده نظام مقتدر اسلامی ما نیست و با اصلاح مدیریت می توان زندگی توام با کرامت را برای اعضای جامعه فراهم کرد.

به گزارش نامه نیوز، وی ادامه داد: هر چه از مدنیت و تمدن است از آموزه های پیامبر اکرم (ص) است و پیامبر اکرم ص آمدند تا انسان را به کرامت برسانند. کرامت انسان در شغل، معیشت و زندگی با کرامت است و دولت اسلامی موظف است زمینه های رشد و کرامت انسان  را مهیا کند. دولت اسلامی موظف است بر اساس قانون اساسی برای هر فرد زندگی حقوق و معیشتی را تامین کند که این شغل و معیشت و تحصیل در شان و کرامت انسان باشد.

رئیسی با بیان اینکه بدون تردید گام های بلندی بر داشته ایم و قله های متعددی به آن دست یافته ایم اما مشکلاتی داریم که زیبنده نظام نیست، افزود: فقر، بیکاری، بی شغلی، خجلت سرپرست خانواده زیبنده این کشور نیست فساد اداری زیبنده این نظام مقتدر نیست. بدون شک کشوری که هشت سال مقاومت کرده و در حوزه های مختلف هوا و فضا و موشکی و در مساله علم و فناوری و نانو حرف اول را می زند می تواند یک نظام اداری را بدون هر گونه فساد رقم بزند.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما در کشور مشکل آب نداریم مشکل کمبود مدیریت بر آب است، مشکل ساختارهای نادرست اقتصادی فقط نیست مشکل کمبود مدیریتی مقتدر برای اقتصاد کشور است، گفت: یزد چهارراه و مرکز  صنعت معدن و تجارت برای کشور است و می تواند در صنایع مختلف، برنامه ریزی و هدایت می تواند استان را در جایگاه برتر کشور قرار دهد. استانی که ویژگی ان قناعت پرکاری و مجاهدت است و چهار هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است.

وی تصریح کرد: مردم یزد اهل درجا زدن نیستند و می توانند کارگاه های تعطیل یا نیمه تعطیل را به مدار تولید آورند. اقتصاد ما باید درون زا و برون نگر باشد و ما می توانیم  سالی ۲۵ درصد از کارگاه های تعطیل و نیمه تعطیل را بر مدار تولید آوریم. نگاه همه ما باید به توانمندی های درون کشور باشد و می تواند همه مشکلات به دست مردم حل شود.

روحانی، رئیس‌جمهور یک دوره‌ای یا دو دوره‌ای؟

 پرویز امینی در یادداشتی کوتاه درباره یک دوره ای یا دو دوره ای شدن حسن روحانی نوشت:

یکی از پربسامدترین محورها در ادبیات انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بحث بر سر یک دوره‌ای یا دو دوره‌ای بودن ریاست جمهوری روحانی است که این تراکم بحث در این باره نیز منحصر به روحانی است و درباره رؤسای جمهور سابق، سابقه ندارد.رقبای روحانی بر یک دوره‌ای بودن و همراهان روحانی بر دو دوره‌ای بودن وی اصرار دارند. اما به نظر، هر دو گزاره نادقیق است. گزاره دقیق‌تر این است که «روحانی کماکان رئیس‌جمهور دو دوره‌ای است اما استعداد فراوانی برای یک دوره‌ای شدن دارد». این استعداد با گذر زمان افزایش یافته و در ماه‌های اخیر کمی شتاب داشته است و اگر از سوی رقبای روحانی خطایی صورت نگیرد، می‌توان انتظار داشت روند افزایشی داشته باشد. با این همه خطاست و خطای راهبردی است که رقبای روحانی با چنین پیش‌فرضی به سراغ رقابت با او بروند که او رئیس‌جمهور یک دوره‌ای است. چرا که یک دوره‌ای شدن روحانی یک استعداد است و نیازمند بالفعل شدن است. برخی استعدادهای مهم عبارتند از:

 فقدان یا ضعف جذابیت‌های شخصی

روحانی نه از خوش مشربی خاتمی با نخبگان و نه زبان «روشنفکری فهم» او برخوردار است و نه از صمیمیت و بی‌تکلفی ارتباط احمدی‌نژاد با توده‌ها و زبان ساده و صریح و «همه فهم» او بهره‌ای دارد. بنابراین نمی‌تواند تعلقی عاطفی و روحی به دلیل جذابیت‌های شخصیتی ایجاد کند. برخی اداها مثل کوهنوردی با چتر! نیز نمی‌تواند این خلاء روحانی را پر کند. این ضعف جذابیت‌های شخصیتی و ناتوانی در ایجاد تعلق عاطفی و روحی، روحانی را در برابر انتقادات و چالش عملکرد، بی‌دفاع می‌کند و ثبات آرای او را متزلزل می‌کند.

 رأی منفی بی‌سابقه روحانی

روحانی رأی منفی حدود ۴۰ درصدی در سطح ملی داشته است که عدد بی‌سابقه‌ای در بین رؤسای جمهور در دوره دوم است و در بین نامزدهای احتمالی انتخابات در رتبه نخست آراء منفی قرار دارد و حتی بیش از جلیلی و بقایی دارای رأی منفی است. این نشانه مهمی از آسیب پذیری روحانی است و مدیریت کردن این نارضایتی با تثبیت و گسترش آن، اولویت تعیین کننده انتخابات است.

 نارضایتی اجتماعی فراگیر از عملکرد اقتصادی روحانی

درباره اینکه مهمترین مطالبه مردم از روحانی بهبود وضعیت اقتصادی بود و نیز دولت نتوانسته رضایت مردم در این باره را بدست بیاورد، اجماع وجود دارد. این اجماع در مطالبه اقتصادی و این اجماع در نارضایتی از عملکرد اقتصادی دولت، استعداد فراوانی برای یک دوره‌ای کردن روحانی ایجاد می‌کند. اما این استعداد زمانی بالفعل خواهد شد که رقبای روحانی با آرایشی در انتخابات حاضر شوند که این احساس را در جامعه ایجاد کنند که وضعیت اقتصادی در دوره آنها بهتر از تداوم دولت روحانی است.

ادبیات هپروتی روحانی درباره واقعیات

شرمنده نبودن به دلیل انجام وعده‌ها، «بدترین پرسش بودن» سؤال از موفقیت دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی، عذاب الهی دانستن گرد و خاک خوزستان و اخیرا نیز افزایش نیروی جویای کار را نشانه امیدواری تلقی کردن و… به شکاف روحانی با جامعه منجر می‌شود و نارضایتی‌ها را مضاعف می‌کند. این بخش سخنان روحانی بیشترین ظرفیت برای بازتاب دادن در بین مردم دارد و به قول معروف، تیتر خورش ملس است.